Οι Science Reactors επιστρέφουν
στο θέατρο Arroyo με μια παράσταση/αναδρομή αλλά και έκπληξη
2014 – 2024

Οι Science Reactors γιορτάζουν τα 10 χρόνια παρουσίας τους στον χώρο της επικοινωνίας της επιστήμης

 … Και λίγο για την ιστορία τους σε πρώτο πρόσωπο.. Στην αρχή μάς πήρε κάποιο χρόνο να βρούμε τον σωστό μας βηματισμό. Αποκτήσαμε την ονομασία μας (Science Reactors), καταλήξαμε στο εργαλείο επικοινωνίας μας με το κοινό (Stand up Science), στη συνέχεια ανεβάσαμε τις θεατρικές μας παραστάσεις (Science on Stage) και τέλος ασχοληθήκαμε και με τις μικρότερες ηλικίες (Stand up Science kids).

Η ομάδα ανανεώνεται συνεχώς με νέα πρόσωπα, πολλά από τα ιδρυτικά μας μέλη απορροφήθηκαν από το brain drain και άλλα ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο. Παρουσιάσαμε ένα άλλο πρόσωπο της επιστήμης σε μεγάλες επιστημονικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, ανεβάσαμε τις δικές μας παραστάσεις και κερδίσαμε πολλούς fanατικούς φίλους.

Συνδυάσαμε την Τέχνη με την Επιστήμη και συνεχίζουμε υπηρετώντας πάντα τον ίδιο στόχο: την επικοινωνία της επιστήμης με τρόπο απλό, απολαυστικό και χιουμοριστικό χωρίς όμως το χιούμορ να γίνεται αυτοσκοπός!!!

Η παράσταση αυτή ξυπνά έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα σε όλους μας καθώς Reactors, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδας και για κάποιους λόγους δεν είναι πλέον ενεργά μέλη μας, με χαρά δέχτηκαν την πρόσκλησή μας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :

Άννα Χριστοδούλου (ζει και εργάζεται στην Αγγλία από το 2016), Τάκη Λάζο και Στράτο Ασημέλλη (υπήρξαν μέλη μας μέχρι το 2018), και Χρυσάνθη Σαλιαγκοπούλου (που επιστρέφει στον χώρο του Stand up).

Συμμετέχουν επίσης οι: Αθανάσης Κουστένης, Σταύρος Δημητρακούδης, Νίκος Παπαδημηρίου (από τα ιδρυτικά μας μέλη) και ο Παύλος Ίσαρης ( μέλος από το 2020).

Παρουσιάζει : ο Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος


MobiriseΠοιά είναι η ομάδα μας

Αν τυχόν δε μας έχετε γνωρίσει ακόμη, μη σπαταλάτε άλλο τη ζωη σας. Κλικ!

Reactors Social Media 

Offline Website Builder